Η.Σ. Μπασουκέας

Είχα την τύχη να είμαι ο πρώτος ένοικος. Έζησα εδώ 1 ½ χρόνο κι ένιωσα σαν το σπίτι μου. Ευχαριστώ για την οικογενειακή ζεστασιά και την αγάπη.

Εύχομαι κάθε επιτυχία που την αξίζετε

Η.Σ. Μπασουκέας Αντισυνταγματάρχης

Σάσιο Ντιμιτρίωβ

Από τις 05/09 μέχρι τις 08/09/1981 στην πόλη Διδυμότειχο Ελλάδος έγιναν εκδηλώσεις από χορευτικά συγκροτήματα. Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις είχε την ετυχία να πάρει μέρος και η Βουλγάρικη αντιπροσωπεία. Στις γιορταστικές αυτές ημέρες εμείς μείναμε στο Ξενοδοχείο «Πλωτίνη» και η παραμονή μας ήταν καθ’ όλα ευχάριστη. Είναι θαυμάσιο και μοντέρνο ξενοδοχείο με νέο προσωπικό και άψογη εξυπηρέτηση. Πρόσωπα χαμογελαστά, άνθρωποι εξαιρετικοί, αυτά ήταν που συνόδεψαν τις τρείς ημέρες της παραμονής μας. .

Σάσιο Ντιμιτρίωβ Ντιμίτροβκραντ Βουλγαρία

Μαρία Αλιφέρη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα!!!

Μαρία Αλιφέρη Ηθοποιός

Στρατηγός Πράσινος

Το ξενοδοχείο Plotini αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα στην ακριτική αυτή γωνιά του Έβρου και ειδικότερα στην πόλη του Διδυμοτείχου. Είναι ό,τι επί πολλά χρόνια έλειπε σε αυτήν εδώ την πόλη.

Πράσινος Στρατηγός

Άννα Ιασωνίδου & Σπύρος Παππάς

Τόσα χρόνια το Διδυμότειχο μας ταλαιπώρησε στο θέμα του ύπνου και μας προβλημάτιζε αν θα έπρεπε ή όχι να το συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας για παραστάσεις. Σήμερα χάρη στην θαρραλέα απόφαση του κ. Χατζηγιάννογλου, η Ελλάδα πια και όχι μόνο το Διδυμότειχο, απόκτησε ένα κόσμημα και για αυτό πρέπει να καυχιέται. Μπράβο κύριε Χατζηγιάννολγου.

Άννα Ιασωνίδου Ηθοποιός Σπύρος Παππάς Ηθοποιός & Σκηνοθέτης

Αθανάσιος Μακρογιάννης

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία αυτού του κοσμήματος της ακριτικής μας Θράκης. Είναι πραγματικό στολίδι της περιοχής. Συγχαρητήρια και στο προσωπικό του ξενοδοχείου για τις επιμελημένες φροντίδες και περιποιήσεις των πελατών

Αθανάσιος Μακρογιάννης Ταξίαρχος

Ι. Παλαιοκρασσάς

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και συγχαρητήρια για την ακριτική προσπάθεια

Ι. Παλαιοκρασσάς Υπουργός

Χ. Λυμπέρης

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τους άνετους χώρους, το σέρβις και την προθυμία του προσωπικού του ξενοδοχείου. Ειλικρινείς ευχές για την πραγμάτωση των προσδοκιών του επιχειρηματία

Χ. Λυμπέρης Γεν. Γραμματέας ΣΥ.ΕΤΒΑ

Χρήστος, Γιώργος και Έλλη Λινού

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο πλαισιωμένο από υπέροχους ανθρώπους. Με την ευγένεια και την εξυπηρέτηση νοιώθεις το Πλωτίνη σαν το σπίτι σου. Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

Χρήστος, Γιώργος και Έλλη Λινού

Δ. Αβραμόπουλος

Ρίχνοντας μια ματιά στις τόσο ωραίες αφιερώσεις, εγώ θα πω κάτι άλλο. “Διατηρείστε το για να το έχουμε”

Δ. Αβραμόπουλος Υπουργός

Βασίλης Τσιβιλίκας

Στις πρώτες μέρες της πρώτης μου περιοδείας, βρήκα αυτό το θαυμάσιο ξενοδοχείο, σ’ ένα μέρος που δεν το περίμενα. Και αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου. Συγχαρητήρια στους θαυμάσιους αυτούς ανθρώπους και ευχαριστώ.

Βασίλης Τσιβιλίκας Ηθοποιός

Γάλλος Διπλωμάτης

Με την ευκαιρία της ωραίας μας συναντήσεως που έγινε εδώ στο Διδυμότειχο και μάλιστα στο χαρούμενο ξενοδοχείο Πλωτίνη, επιβεβαιώσαμε τους άριστους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των δύο λαών της Γαλλίας και της Ελλάδας. Ζήτω το Διδυμότειχο και η εξαίσια του φιλοξενία!

Γάλλος Διπλωμάτης Γεν. Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Γκαδρής

Ένα απόκτημα για το Διδυμότειχο, ένα στολίδι για την Θράκη. Με μια καταπληκτική Διεύθυνση και προσωπικό

Βασίλης Γκαδρής Κεντρικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Αριστοτέλης Παυλίδης

Κύριε και Κυρία Χατζηγιάννολγου, ας σας ευχαριστήσω για τη θερμή φιλοξενία και σας συγχαρώ για το έργο σας, εύχομαι ειλικρινώς, καλές δουλειές! Φιλικότατα..

Αριστοτέλης Παυλίδης Βουλευτής Ν. Δημοκρατίας

Θεοδ. Στραβοράβδης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικ. Κ. Ι. Χατζηγιάννογλου για την θερμή φιλοξενία. Δεν παραλείπω να ευχαριστήσω και το ευγενέστατο προσωπικό του ξενοδοχείου. Συγχαρητήρια για το στολίδι της περιοχής. Με αγάπη..

Θεοδ. Στραβοράβδης Ίλαρχος

Γαρύφαλλος Δημήτριος

Οι καλύτερες στιγμές μου από το Διδυμότειχο είναι αλληλένδετες με το ξενοδοχείο Πλωτίνη. Εύχομαι να υπάρχει σε κάθε τόπο ένα τέτοιο μέρος όπου εκτός της διαμονής να σε δένουν και οι άνθρωποι.

Γαρύφαλλος Δημήτριος

Π. Φωτούδης

Στο ΠΛΩΤΙΝΙ νοιώθεις άνετα όπως ακριβώς στο σπίτι σου, μπράβο στον κ. Χατζηγιάννολγου

Π. Φωτούδης Βιοτεχνία Κεντημάτων Θεσσαλονίκης

Στ. Ορφανίδης

Μια από τις πιο ευχάριστες διαμονές του Α.Ο. Κιλκίς στο στολίδι του Διδυμοτείχου.

Στ. Ορφανίδης Έφορος Α. Ο. Κιλκίς

Γ. Κιρκινέζης

Εύγε σας !!!

Γ. Κιρκινέζης

Δ. Βασιλακάκης

Μια δουλειά που έγινε και γίνεται με κέφι και φαντασία. Για εμάς ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Δ. Βασιλακάκης

Γιάννης Κλιγκόπουλος

Απλά υπέροχα – Θα ξαναρθούμε

Γιάννης Κλιγκόπουλος Πρόεδρος του Νοσοκομείου Κατερίνης

Μαρία Θειώκα

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις καλές εξυπηρετήσεις, το προσωπικό είναι άψογο, το δε ξενοδοχείο άνετο. Να είστε πάντα έτσι φιλόξενοι. Και πάλι ευχαριστώ.

Μαρία Θειώκα Ταμίας Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσ/νίκης

Δημήτρης Ψυλλάκης

Υπέροχο προσωπικό! Φιλικό και ανθρώπινο. Και ωραίο περιβάλλον. Όσον αφορά το φαγητό θα έλεγες ότι είναι σπιτικό. Και οι τιμές λογικές. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν ότι το ξενοδοχείο είναι ήσυχο χωρίς θορύβους στα δωμάτια και μουσικές. Η καθαριότητα του δωματίου πάντα πολύ καλή από τις υπεύθυνες κυρίες. Και οι άνθρωποι στο μπαράκι εξυπηρετικοί. Τι ωραία που είναι στην επαρχία. Λυπάμαι που φεύγω. Χαίρομαι όμως για την όλη εμπειρία! Θα έρχομαι τα μεσημέρια να τρώω.

Δημήτρης Ψυλλάκης ΔΕΑ(Σ)

Ιταλός επισκέπτης

Είχα την ευχαρίστηση να διαμείνω σ’αυτό το ευχάριστο ξενοδοχείο, βυθισμένο σε μια ξεκουραστική περιοχή. Επιθυμώ να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το προσωπικό και την διεύθυνση για την αποτελεσματικότητα και τη χάρη τους, πραγματικά επάξια των ελληνικών παραδόσεων. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα για διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους μου σ’αυτό το μαγευτικό μέρος της Ελλάδας. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και εις το επανιδείν.

Ιταλός επισκέπτης Μετάφραση από τα ιταλικά

Δανός επισκέπτης

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο ξενοδοχείο Πλωτίνη. Απόλαυσα τη διαμονή μου είναι εξαιρετικό ξενοδοχείο. Όλοι πρόθυμοι, εξυπηρετικοί και πάντα με το χαμόγελο. Εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον σε όλους! Σας ευχαριστώ.

Δανός επισκέπτης Μετάφραση από τα αγγλικά

Ελένη Χ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα. Για την αγάπη, για τη φιλοξενία και πάνω απόλα «Μπράβο» για το ξενοδοχείο

Ελένη Χ

Ανώνυμος

Όλα άκρως εντυπωσιακά, τέλεια. Συγχαρητήρια σ’ όλους και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που εργάζονται και μεριμνούν για την προσοχή και εξυπηρέτηση των πελατών. Ευχή να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και εργατικότητα.

Ανώνυμος

Ανώνυμος

Εξαίρετο ξενοδοχείο με πολύ καλές υπηρεσίες περάσαμε υπέροχα

Ανώνυμος

Ανώνυμος

Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ φιλικό περιβάλλον!!! Άνθρωποι που χαίρεσαι να σε περιτριγυρίζουν και να σε εξυπηρετούν δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα. Άψογος και καλοσυντηρημένος κλιματισμός.

Ανώνυμος